Načítám Kurzy
  • kurz již proběhl.

Seminář pro sociální podnikatele na téma gastro sociální podnikání

Lektor: František Korál 

Anotace kurzu

Zveme vás na seminář pro gastro sociální podnikatele v provozovnách typu restaurace, kavárna, bistro, penzion, bar, občerstvení.

Díky více jak dvacetileté praxi v korporaci FMCG a vlastní gastro vzdělávací podnikatelské činnosti se zaměřením na oblast HORECA – restaurace, bary, hotely, velkoobchody, mám pozitivní zkušenosti s přímou podporu a rozvojem gastro provozů, vedením projektů analyzující a podporující všechny oblasti v pohostinství a hotelnictví včetně zkušenosti s vlastním gastro provozem.

Pro koho je kurz určen:

pro sociální podnikatele

Program kurzu

Zaměření na úspěšné vedení podniku, strukturu funkčních procesů. Revize podnikatelské strategie, určení a práce s cílovou skupinou spotřebitelů, pochopení jejich chování. Trendy v gastronomii, vývoj trhu v ČR v době po covidu a pod tlakem narůstajících nákladů na provoz i výrobu.
Rozbor ekonomického řízení gastro podniku, struktury nákladů, podstaty podpory ziskovosti. Funkční postupy k řízení a motivaci zaměstnanců, motivační programy, kompetence, náplně práce. Kontrolní mechanismy v řízení a vyhodnocení týmu. Marketingová strategie a dostupné nástroje. Obsah kurzu bude vždy uzpůsoben dle znalostí příchozích provozovatelů a typu jejich podniků.

Kontaktní osoby na případné dotazy:  monika.sikulova1@mpsv.cz

Webinář proběhne v rámci projektu Podpora sociálního podnikání v ČR, registrační číslo CZ.03.2.60/0.0/0.0/15_016/0006098.

Lektor

František Korál 

Projektový a marketingový expert s 25letou specializací v oblasti HORECA. Má bohaté zkušenosti z nápojového korporátu FMCG, se zaměřením na restaurace, bary, hotely a velkoobchody, a jako HR business partner, lektor a konzultant gastro soft skills. František se věnuje podpoře profesního rozvoje majitelů, manažerů i obsluhy gastro provozů, klade důraz na ekonomiku a strategii gastro provozů a má za sebou mnoho úspěšných projektů a kurzů.

Lektor školí tyto kurzy:

Webinář Trendy a inovace v gastro podnikání – Jak uspět v dynamickém prostředí | Seminář pro sociální podnikatele na téma gastro sociální podnikání | Gastro sociální podnikání | Covid opatření pro stávající gastro podniky | Jak úspěšně začít podnikat v gastronomii?

event   24. října 2022

schedule   10:00 - 14:00

location_on  Celesta Praha, Seifertova 455/17, Praha 3