
- kurz již proběhl.

Jak úspěšně začít podnikat v gastronomii?
Lektor: František Korál
Pro koho je kurz určen:
pro nové a začínající gastro sociální podnikatele v provozovnách typu restaurace, kavárna, bistro, penzion, bar, občerstvení
Program kurzu
– Trendy v gastronomii, vývoj trhu v ČR
– Základní principy úspěšného gastro podniku
– Podnikatelský business plán
– Cílová skupina a spotřebitelské chování
– Výběr místa – vliv lokality a konkurence
– Chování spotřebitele – výběr podniku, nabídka, vliv exteriéru, interiéru
– Prodejní nástroje, nabídka a marketing
– Food cost, kalkulace, vliv na profit podniku
– Suroviny vs. technologie přípravy pokrmů
– Vliv personálu na chod podniku a jeho potenciál k vyššímu profitu
– Manažerské gastro dovednosti – nejdůležitější činnosti při vedení gastro podniku
– Kontrolní nástroje, legislativa a další praktické znalosti
Kontaktní osoby na případné dotazy:
monika.sikulova1@mpsv.cz
gabriela.kurkova@mpsv.cz
Webinář proběhne v rámci projektu Podpora sociálního podnikání v ČR, registrační číslo CZ.03.2.60/0.0/0.0/15_016/0006098.
