Načítám Kurzy
  • kurz již proběhl.

Jak úspěšně začít podnikat v gastronomii?

Lektor: František Korál 

Pro koho je kurz určen:

pro nové a začínající gastro sociální podnikatele v provozovnách typu restaurace, kavárna, bistro, penzion, bar, občerstvení

Program kurzu

– Trendy v gastronomii, vývoj trhu v ČR

– Základní principy úspěšného gastro podniku

– Podnikatelský business plán

– Cílová skupina a spotřebitelské chování

– Výběr místa – vliv lokality a konkurence

– Chování spotřebitele – výběr podniku, nabídka, vliv exteriéru, interiéru

– Prodejní nástroje, nabídka a marketing

– Food cost, kalkulace, vliv na profit podniku

– Suroviny vs. technologie přípravy pokrmů

– Vliv personálu na chod podniku a jeho potenciál k vyššímu profitu

– Manažerské gastro dovednosti – nejdůležitější činnosti při vedení gastro podniku

– Kontrolní nástroje, legislativa a další praktické znalosti

Kontaktní osoby na případné dotazy:
monika.sikulova1@mpsv.cz
gabriela.kurkova@mpsv.cz

Webinář proběhne v rámci projektu Podpora sociálního podnikání v ČR, registrační číslo CZ.03.2.60/0.0/0.0/15_016/0006098.

Ilustrační obrázek z Freepik

Lektor

František Korál 

Projektový a marketingový expert s 25letou specializací v oblasti HORECA. Má bohaté zkušenosti z nápojového korporátu FMCG, se zaměřením na restaurace, bary, hotely a velkoobchody, a jako HR business partner, lektor a konzultant gastro soft skills. František se věnuje podpoře profesního rozvoje majitelů, manažerů i obsluhy gastro provozů, klade důraz na ekonomiku a strategii gastro provozů a má za sebou mnoho úspěšných projektů a kurzů.

Lektor školí tyto kurzy:

Webinář Trendy a inovace v gastro podnikání – Jak uspět v dynamickém prostředí | Seminář pro sociální podnikatele na téma gastro sociální podnikání | Gastro sociální podnikání | Covid opatření pro stávající gastro podniky | Jak úspěšně začít podnikat v gastronomii?

event   19. října 2020

schedule   9:00 - 12:00

location_on  ONLINE