Načítám Kurzy
  • kurz již proběhl.

Gastro sociální podnikání

Lektor: František Korál 

Program kurzu

Zaměření na úspěšné vedení podniku, strukturu funkčních procesů. Revize podnikatelské strategie, určení a práce s cílovou skupinou spotřebitelů, pochopení jejich chování. Trendy v gastronomii, vývoj trhu v ČR po covidu.
Rozbor ekonomického řízení gastro podniku, struktury nákladů, podstaty podpory ziskovosti. Funkční postupy k řízení a motivaci zaměstnanců, motivační programy, kompetence, náplně práce. Kontrolní mechanismy v řízení a vyhodnocení týmu. Marketingová strategie a dostupné nástroje.

Kontaktní osoby na případné dotazy: monika.sikulova1@mpsv.cz

Webinář proběhne v rámci projektu Podpora sociálního podnikání v ČR, registrační číslo CZ.03.2.60/0.0/0.0/15_016/0006098.

 

 

Lektor

František Korál 

Projektový a marketingový expert s 25letou specializací v oblasti HORECA. Má bohaté zkušenosti z nápojového korporátu FMCG, se zaměřením na restaurace, bary, hotely a velkoobchody, a jako HR business partner, lektor a konzultant gastro soft skills. František se věnuje podpoře profesního rozvoje majitelů, manažerů i obsluhy gastro provozů, klade důraz na ekonomiku a strategii gastro provozů a má za sebou mnoho úspěšných projektů a kurzů.

Lektor školí tyto kurzy:

Webinář Trendy a inovace v gastro podnikání – Jak uspět v dynamickém prostředí | Seminář pro sociální podnikatele na téma gastro sociální podnikání | Gastro sociální podnikání | Covid opatření pro stávající gastro podniky | Jak úspěšně začít podnikat v gastronomii?

event   30. května 2022

schedule   10:00 - 14:00

location_on  Celesta Praha, Seifertova 455/17, Praha 3