Načítám Kurzy
  • kurz již proběhl.

Covid opatření pro stávající gastro podniky

Lektor: František Korál 

Pro koho je kurz určen:

pro gastro sociální podnikatele v provozovnách typu restaurace, kavárna, bistro, penzion, bar, občerstvení

Program kurzu

  • Seminář je zaměřen na stávající restaurace, bistra a kavárny, provozující své podniky aktuálně v omezeném režimu „okénko“.
  • Probereme ekonomický krizový management, nástroje pro kontrolu nákladů, výpočet krizových obratových cílů a cash-flow.
  • Provedeme revizi všech nákladů, způsoby je eliminovat, také jak lépe obchodovat a komunikovat s odběrateli, včetně on-line nástrojů.
  • Obsahem bude i pohled na nové gastro trendy a změny strategie podniků jako reakce na covid změny v chování spotřebitelů.
  • Závěr semináře věnujeme způsobům, jak se připravit na plné znovuotevření, interně k zaměstnancům i externě směrem k hostům.

Kontaktní osoby na případné dotazy:
monika.sikulova1@mpsv.cz

Webinář proběhne v rámci projektu Podpora sociálního podnikání v ČR, registrační číslo CZ.03.2.60/0.0/0.0/15_016/0006098.
Ilustrační obrázek z Freepik

Lektor

František Korál 

Projektový a marketingový expert s 25letou specializací v oblasti HORECA. Má bohaté zkušenosti z nápojového korporátu FMCG, se zaměřením na restaurace, bary, hotely a velkoobchody, a jako HR business partner, lektor a konzultant gastro soft skills. František se věnuje podpoře profesního rozvoje majitelů, manažerů i obsluhy gastro provozů, klade důraz na ekonomiku a strategii gastro provozů a má za sebou mnoho úspěšných projektů a kurzů.

Lektor školí tyto kurzy:

Webinář Trendy a inovace v gastro podnikání – Jak uspět v dynamickém prostředí | Seminář pro sociální podnikatele na téma gastro sociální podnikání | Gastro sociální podnikání | Covid opatření pro stávající gastro podniky | Jak úspěšně začít podnikat v gastronomii?

event   8. března 2021

schedule   9:00 - 12:00

location_on  ONLINE