
- kurz již proběhl.

Covid opatření pro stávající gastro podniky
Lektor: František Korál
Pro koho je kurz určen:
pro gastro sociální podnikatele v provozovnách typu restaurace, kavárna, bistro, penzion, bar, občerstvení
Program kurzu
- Seminář je zaměřen na stávající restaurace, bistra a kavárny, provozující své podniky aktuálně v omezeném režimu „okénko“.
- Probereme ekonomický krizový management, nástroje pro kontrolu nákladů, výpočet krizových obratových cílů a cash-flow.
- Provedeme revizi všech nákladů, způsoby je eliminovat, také jak lépe obchodovat a komunikovat s odběrateli, včetně on-line nástrojů.
- Obsahem bude i pohled na nové gastro trendy a změny strategie podniků jako reakce na covid změny v chování spotřebitelů.
- Závěr semináře věnujeme způsobům, jak se připravit na plné znovuotevření, interně k zaměstnancům i externě směrem k hostům.
Kontaktní osoby na případné dotazy:
monika.sikulova1@mpsv.cz
Webinář proběhne v rámci projektu Podpora sociálního podnikání v ČR, registrační číslo CZ.03.2.60/0.0/0.0/15_016/0006098.
Ilustrační obrázek z Freepik
