Načítám Kurzy
  • kurz již proběhl.

Webinář Trendy a inovace v gastro podnikání – Jak uspět v dynamickém prostředí

Lektor: František Korál 

Ministerstvo práce a sociálních věcí vás zve na webinář pro sociální podnikatele: Trendy a inovace v gastro podnikání - Jak uspět v dynamickém prostředí.

Anotace kurzu

Účastníci získají cenné poznatky o aktuálních trendech a inovacích v gastro průmyslu, naučí se efektivněji řídit své podniky, zlepšovat zákaznický zážitek a zvýšit ziskovost. Webinář také poskytne praktické nástroje a strategie pro motivaci zaměstnanců a implementaci úspěšných marketingových kampaní.

Připojte se k nám a připravte svůj podnik na budoucnost s nejnovějšími trendy a ověřenými postupy v gastro podnikání!

Program kurzu

Obsah webináře:

  • Současné a přicházející trendy v gastro podnikání – Jak se mění gastro trh a co očekávat v budoucnu.
  • Chování hostů a jejich potřeb – Analýza chování hostů a jak uspokojit jejich očekávání.
  • Způsoby, jak aktuálně zvýšit profit – Praktické tipy a strategie pro zvýšení zisku vašeho podniku.
  • Jak na mladou generaci zaměstnanců – Efektivní přístupy k náboru a motivaci mladých pracovníků.
  • Motivační prostředí vs. motivační programy – Jak vytvořit inspirativní pracovní prostředí a účinné motivační programy.
  • Prohloubení zákaznického zážitku z návštěvy gastro provozovny – Taktiky pro zvýšení zákaznické spokojenosti a loajality.
  • Trendy v online gastro marketingu – Nejnovější trendy a osvědčené postupy v online marketingu pro gastro podniky.
  • Ovlivnění rozhodování hostů – způsob analýzy vlastního podniku – Metody a nástroje pro analýzu a zlepšení klíčových oblastí vašeho podniku.

Klíčová témata:

  • Ekonomika a strategie gastro provozů
  • Podpora profesního rozvoje, specificky majitelé a servis
  • Analýza a zlepšování všech klíčových oblastí gastro podniku
Kontaktní osoba pro případné dotazy: Monika Šikulová, monika.sikulova1@mpsv.cz 

Registrovat k účasti na seminář se lze prostřednictvím formuláře ZDE.

Odkaz na videokonferenci vám zašleme v předstihu před akcí.

Účast na semináři je zdarma.

Akce probíhá v rámci projektu Ministerstva práce a sociálních věcí, Rozvoj ekosystému sociálního podnikání (RESP), registrační číslo – CZ.03.02.02/00/22_004/0001397.

Lektor

František Korál 

Projektový a marketingový expert s 25letou specializací v oblasti HORECA. Má bohaté zkušenosti z nápojového korporátu FMCG, se zaměřením na restaurace, bary, hotely a velkoobchody, a jako HR business partner, lektor a konzultant gastro soft skills. František se věnuje podpoře profesního rozvoje majitelů, manažerů i obsluhy gastro provozů, klade důraz na ekonomiku a strategii gastro provozů a má za sebou mnoho úspěšných projektů a kurzů.

Lektor školí tyto kurzy:

Webinář Trendy a inovace v gastro podnikání – Jak uspět v dynamickém prostředí | Seminář pro sociální podnikatele na téma gastro sociální podnikání | Gastro sociální podnikání | Covid opatření pro stávající gastro podniky | Jak úspěšně začít podnikat v gastronomii?

event   3. září 2024

schedule   9:00 - 12:00

location_on  ONLINE