Načítám Kurzy
  • kurz již proběhl.

Jak úspěšně začít podnikat v gastronomii?

Pro koho je kurz určen:

pro nové a začínající gastro sociální podnikatele v provozovnách typu restaurace, kavárna, bistro, penzion, bar, občerstvení

Program kurzu

– Trendy v gastronomii, vývoj trhu v ČR

– Základní principy úspěšného gastro podniku

– Podnikatelský business plán

– Cílová skupina a spotřebitelské chování

– Výběr místa – vliv lokality a konkurence

– Chování spotřebitele – výběr podniku, nabídka, vliv exteriéru, interiéru

– Prodejní nástroje, nabídka a marketing

– Food cost, kalkulace, vliv na profit podniku

– Suroviny vs. technologie přípravy pokrmů

– Vliv personálu na chod podniku a jeho potenciál k vyššímu profitu

– Manažerské gastro dovednosti – nejdůležitější činnosti při vedení gastro podniku

– Kontrolní nástroje, legislativa a další praktické znalosti

Kontaktní osoby na případné dotazy:
sarka.vokalova@mpsv.cz, tel: 770 116 520
gabriela.kurkova@mpsv.cz, tel: 770 116 519

Vzhledem k omezené kapacitě místnosti neváhejte s registrací.

Seminář není zpoplatněný.

Seminář proběhne v rámci projektu Podpora sociálního podnikání v ČR, registrační číslo CZ.03.2.60/0.0/0.0/15_016/0006098.
Ilustrační obrázek z Freepik

event   2. září 2020

schedule   9:00 - 15:00

location_on  MPSV (Karlovo nám.), Karlovo náměstí 1359/1, Praha 2